Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/nablearn/domains/rayanpejuhan.ir/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-manager/includes/checkout-additional.php on line 140

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/nablearn/domains/rayanpejuhan.ir/public_html/wp-content/plugins/woocommerce-checkout-manager/includes/checkout-additional.php:140) in /home/nablearn/domains/rayanpejuhan.ir/public_html/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
مهندس بهنام حیدری https://rayanpejuhan.ir رایان پژوهان پارسه، ارائه دهنده آموزش های ویدئویی آنلاین با بهترین کیفیت Tue, 27 Feb 2024 15:31:35 +0330 fa-IR hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.8.24 https://rayanpejuhan.ir/wp-content/uploads/2017/11/Untitled-3-150x150.png مهندس بهنام حیدری https://rayanpejuhan.ir 32 32 آشنایی با گوگل بیزنس https://rayanpejuhan.ir/rapidminer%20outlier%20detection https://rayanpejuhan.ir/rapidminer%20outlier%20detection#comments Fri, 03 Nov 2017 19:10:55 +0000 http://rayanpejuhan.ir/?p=294 آشنایی با گوگل بیزنس گوگل مای بیزینس نام خدمتی است که این شرکت برای توسعه سرویس‌دهی به کسب‌و‌کار ها ارائه داده است.در اصل گوگل در این اقدام یک رابطه سه جانبۀ برد-برد-برد را بین صاحبان تجارت ، مشتریان و خودش بیشتز

نوشته آشنایی با گوگل بیزنس اولین بار در . پدیدار شد.

]]>
آشنایی با گوگل بیزنس

گوگل مای بیزینس نام خدمتی است که این شرکت برای توسعه سرویس‌دهی به کسب‌و‌کار ها ارائه داده است.در اصل گوگل در این اقدام یک رابطه سه جانبۀ برد-برد-برد را بین صاحبان تجارت ، مشتریان و خودش ایجاد کرده است.

در این سرویس صاحبان کسب‌و‌کار می‌توانند با تکمیل اطلاعات خود، همچون آدرس روی نقشه، اطلاعات تماس، اطلاعات شبکه‌های اجتماعی، با مشتریان در ارتباط باشند.همچنین صاحبان کسب‌و‌کارها، برندها و هنرمندان امکان مشاهده آمار و اطلاعاتی از مخاطبین را خواهند داشت. این اطلاعات به شرکت‌ها کمک می‌کند تا رفتار مشتریان را در قبال خود در شبکه‌های اجتماعی مورد بررسی قرار داده و برای آینده برنامه‌ریزی کنند.

علاوه بر این‌ها، سرویس گوگل مای بیزینس با AdWords Express یکی شده و امکان ارائه تبلیغات برای شرکت‌ها و کسب‌و‌کارها به‌راحتی فراهم شده است.به‌نظر می‌آید گوگل در تلاش است تا بتواند از تمامی محصولات خود همچون گوگل مپ، تبلیغات متنی، شبکه اجتماعی گوگل پلاس و غیره برای جذب شرکت‌ها استفاده کند. مطمئناً توجه به این بخش از بازار چیزی است که درآمد خوبی را در صورت موفقیت برای گوگل به‌همراه داشته باشد.

ورود به گوگل بیزنس

نوشته آشنایی با گوگل بیزنس اولین بار در . پدیدار شد.

]]>
https://rayanpejuhan.ir/rapidminer%20outlier%20detection/feed 7
اندروید چیست؟ https://rayanpejuhan.ir/rapidminer%20outlier%20detection https://rayanpejuhan.ir/rapidminer%20outlier%20detection#comments Fri, 03 Nov 2017 09:02:29 +0000 http://rayanpejuhan.ir/?p=261 اندروید چیست؟ اندروید یک نرم افزار، سیستم عامل است که توسط شرکت گوگل ساخته شده و در دوره های زمانی نسخه های جدید آن با پیشرفت های چشمگیری عرضه می‌شود؛ در ابتدا سیستم عامل اندروید تنها بروی تلفن های هوشمند بیشتز

نوشته اندروید چیست؟ اولین بار در . پدیدار شد.

]]>

اندروید چیست؟

اندروید یک نرم افزار، سیستم عامل است که توسط شرکت گوگل ساخته شده و در دوره های زمانی نسخه های جدید آن با پیشرفت های چشمگیری عرضه می‌شود؛ در ابتدا سیستم عامل اندروید تنها بروی تلفن های هوشمند اندرویدی پیدا می‌شد، ولی هم اکنون ساعت ها، تلوزیون ها و.. بسیاری دیگر از دستگاه های هوشمند از این سیستم عامل بهره می‌گیرند و این سیستم عامل به پرهوادار ترین سیستم عامل موجود تبدیل شده است!
به عنوان وظیفه، باید گفت اندروید نوعی مترجم بین شما و دستگاه شماست که باید درخواست های شما را به سخت افزار بفهماند تا سخت افزار درخواست شما را اجرا کند.

به عنوان نمونه هنگامی که با فشار دادن یا لمس کردن یک دکمه تصویری را با دوربین می‌گیرید اندروید با متوجه می‌شود که با این کار شما چه دستوری را باید برای سخت افزار ارسال کند تا درخواست شما انجام شود.
خود سیستم عامل اندروید بدست شرکت گوگل هر بار گسترش می‌یابد و شرکت هایی سازنده تلفن های هوشمند بسیاری از این سیستم عامل پر هوادار بهره می‌گیرند؛ شرکت های مانند: Samsung, Huawei, Sony, Lenovo, HTC, LG و بسیاری از برند های چینی که به تازگی سهم بسیاری هم در بازار تلفن های هوشمند بدست آورده اند؛ نماد یا همان لوگوی اندروید رباتی سبز رنگ است که بی شک بار ها آن را دیده اید.

سرآغاز اندروید کجاست؟

اندروید کمابیش از سال ۲۰۰۵ میلادی بدست شرکت گوگل وارد بازار شد اما شرکت گوگل اندروید را اختراع نکرده است! سیستم عامل اندروید بر پایه کرنل سیستم عامل لینوکس ساخته شده که اگر درباره فناوری اطلاعات یا IT اطلاعاتی داشته باشید منظور از کرنل لینوکس را متوجه می‌شوید.

فرق بین iPhone و Android چیست؟

سیستم عامل اندروید را نمی‌توان با iPhone مقایسه کرد! چرا؟ به این دلیل که Android سیستم عامل است اما iPhone نوعی دستگاه هوشمند است که خودش سیستم عاملی منحصر بفرد بنام iOS دارد!
بنابراین پرسش باید به اینگونه تغییر کند که فرق بین Android و iOS چیست؟
همانگونه که در ابتدا هم گفته شد iOS مانند Android یک سیستم عامل است اما سیستم عاملی که فراگیر نیست و هر شرکت سازنده تلفن هوشمندی نمی‌تواند از آن استفاده کند و تنها شرکت Apple سازنده این سیستم عامل است که می‌تواند بروی دستگاه هایش از آن بهره بگیرد.

برخلاف سیستم عامل iOS سیستم عامل اندروید، سیتم عاملی متن باز و همگانی است و هر شرکت سازنده تلفن های هوشمند می‌تواند از آن بهره مند شود.
تلفن های هوشمندی که چه از iOS و چه از Android بهره می‌برند کمابیش کارایی یکسانی دارند به عنوان نمونه هر دو قابلیت اتصال به شبکه های WiFi را دارند، همگی می‌توانند با بهره گیری از دوربین تصاویری را بگیرند یا ویدئو ذخیره کنند یا پیام بفرستند، اما بیشتر تفاوت این دو سیستم عامل بروی ظاهر و روش کار است.
البته گفتنی است که سیستم عامل iOS همچنان کمبود هایی نسبت به سیستم عامل Android دارد و نمی‌توان از دیدگاه وسعت عملکرد این دو سیستم عامل را یکی دانست.

چرا اندروید در هر تلفن هوشمند شکلی متفاوت دارد؟

شاید برای شما هم سوال شده باشد که تمام تلفن های هوشمند iPhone منو و بطور کلی ظاهر نرم افزاری یک شکل و یکسانی دارند اما هنگامی که به سراغ تلفن های هوشمند اندرویدی می‌روید هر شرکت سازنده یک ظاهر متفاوتی برای خود دارد!
همانگونه که در ابتدا هم گفتیم، سیستم عامل اندروید متن باز است و به همین دلیل هر شرکت سازنده تلفن هوشمند می‌‌تواند با ایجاد تغییراتی چه از دیدگاه ظاهری و یا عملکرد سیستم عاملی سفارشی شده از اندروید را برای کاربران خود ارائه کند.
نسخه خالص سیستم عامل اندروید که با عبارت ” Stock Android” شناخته می‌شود نسخه ای است که هیچگونه دستکاری بروی آن انجام نشده و همان چیزی است که شرکت گوگل در تلفن های هوشمند منصوب به خودش یعنی Google Nexus ارائه می‌کند.
اما شاید جواب کامل تر به اینکه چرا سیستم عامل اندروید در هر تلفن هوشمندی ظاهر متفاوت دارد باید گفت، بخش ظاهری سیستم عامل اندروید برعهده رابط کاربری یا همان User Interface است که هر شرکت سازنده برای خود رابط کاربری مخصوصی را دارد؛ به عنوان نمونه شرکت سامسونگ رابط کاربری بنام را TouchWiz برای تلفن های خودش طراحی کرده است و یا رابط کاربری شرکت ال جی رابط کاربری UX را ارائه می‌کند و..

اندروید ویژگی بی همتایی دارد؟

با یک نمونه این پرسش را پاسخ می‌‎دهیم! به عنوان نمونه اگر بخواهید یک تلفن هوشمند با سیستم عامل iOS خریداری کنید، انتخاب های شما iPhone، iPhone و باز هم iPhone باید باشد! اما اگر یک تلفن هوشمند با سیستم عامل اندروید بخواهید، از دیدگاه های بسیار گسترده تری توانایی انتخاب دارید؛ از بین شرکت های مختلف و با مدل های مختلف تنوع بسیاری بین قیمت ها، قدرت های پردازشی و ظاهر و.. وجود دارد و می‌توانید به دلخواه یک پرچم دار یا یک تلفن هوشمند مقرون به صرفه انتخاب کنید؛ از طرفی تلفن های هوشمند با سیستم عامل اندروید بسیار انعطاف پذیر و قابل سفارشی سازی است.
از آنجایی که بیشتر گفتگو ها پیرامون iOS و Android است بنابراین چیزی درباره دیگر سیستم عامل ها نمی‌گوییم!

نام های شکلاتی؟ داستانش چیست؟

اگر در جریان بروزرسانی هایی که در هر بازه شرکت گوگل برای سیستم عامل اندروید منتشر می‌کند قرار داشته باشید، بی شک متوجه شدید که این شرکت به نام های شکلاتی علاقه شگفتی دارد!

آخرین نسخه اندروید که با نام Marshmallow یا به گونه کوتاه شده Android M شناخته می‌شود به معنای “پف نبات” یک نوع شیرینی که گفته می‌شود ریشه مصری دارد است، به هرحال نسخه های دیگر هم همینگونه است به عنوان نمونه Android N که قرار است نسخه آینده سیستم عامل اندروید باشد بیانگر شکلات Nutella است و..

بهترین خوبی اندروید چیست؟

روت شدن این سیستم عامل بهترین خوبی آن است! اگر نمی‌دانید روت چیست، باید گفت Root به معنای ریشه است و در اندروید، روت کردن به عملیاتی است که در آن دسترسی گسترده ای به فایل های مهم و مخفی و ریشه ای سیستم عامل فراهم می‌شود.

بدترین بدی اندروید چیست؟

بروزرسانی ها! در بین شرکت هایی که تلفن های هوشمند خود را بر پایه سیستم عامل اندروید روانه بازار می‌‎کنند، شمار کمی از آنها به انتشار بروزرسانی های جدید برای دستگاه هایی که فروخته اند فکر می‌کنند!
اگرچه همین ویژگی روت شدن سیستم عامل اندروید این امکان را می‌دهد تا بصورت دستی تغییراتی را در سیستم عامل خود بدون اینکه نیازمند توجه سازنده دستگاه خود باشید بدهید.

Google Play یا Play Store چیست؟

Google Play Store یک فروشگاه اینترنتی است که کاربران سیستم عامل اندروید می‌توانند از آن برنامه کاربردی، بازی، کتاب، فیلم و حتی موزیک را خریداری کنند یا رایگان دریافت کنند.

خرید هایی که انجام می‌دهید با حساب Google شما همگام سازی می‌شود به همین جهت بروی هر دستگاهی می‌توانید از خریدا های خود استفاده کنید!

APK در اندروید چیست؟

APK کوتاه شده عبارت Android Application Package است،(بله! میدونیم که با حروفش همخوانی نداره!:-D)؛ APK نوعی فرمت برای فایل های برنامه های کاربردی سیستم عامل اندروید است؛ اگر به جای اینکه مستقیم برنامه های کاربردی را از Google Play دریافت و نصب کنید، بخواهید دستی برنامه های کاربردی را دریافت و نصب کنید به فایل .apk آن برنامه کاربردی نیاز دارید!

نوشته اندروید چیست؟ اولین بار در . پدیدار شد.

]]>
https://rayanpejuhan.ir/rapidminer%20outlier%20detection/feed 4
HTML چیست؟ https://rayanpejuhan.ir/rapidminer%20outlier%20detection https://rayanpejuhan.ir/rapidminer%20outlier%20detection#respond Fri, 03 Nov 2017 08:50:34 +0000 http://rayanpejuhan.ir/?p=254 HTML چیست؟ زبان نشانه‌گذاری ابرمتنی یا زنگام یا اچ‌تی‌ام‌ال، HTML یا HyperText Markup Language در کنار سی‌اس‌اس هستهٔ فناوری ساخت صفحه‌های وب هستند. اچ‌تی‌ام‌ال زبان توصیف ساختار صفحه‌های وب است. زبانی‌است برای نشانه‌گذاری ابرمتن(فرامتن) که برای تدوین قالب و طراحی صفحه‌های وب به کار می‌برند. دستورالعمل‌های این زبان، برچسب (Tag) نام دارند بیشتز

نوشته HTML چیست؟ اولین بار در . پدیدار شد.

]]>

HTML چیست؟

زبان نشانه‌گذاری ابرمتنی یا زنگام یا اچ‌تی‌ام‌ال، HTML یا HyperText Markup Language در کنار سی‌اس‌اس هستهٔ فناوری ساخت صفحه‌های وب هستند. اچ‌تی‌ام‌ال زبان توصیف ساختار صفحه‌های وب است. زبانی‌است برای نشانه‌گذاری ابرمتن(فرامتن) که برای تدوین قالب و طراحی صفحه‌های وب به کار می‌برند. دستورالعمل‌های این زبان، برچسب (Tag) نام دارند که محتوای یک صفحهٔ وب، با آن‌ها، نشانه‌گذاری شده و بدین‌ترتیب، نحوهٔ نمایش آن صفحه برای مرورگرهای وب، توصیف می‌شود. تاکنون نسخهٔ ۵ آن عرضه است.

هر یک از برچسب‌های اچ‌تی‌ام‌ال، معنا و مفهوم خاصی دارند و تأثیر مشخصی بر محتوا می‌گذارند؛ مثلاً برچسب‌هایی برای تغییر شکل ظاهری متن، نظیر درشت و ضخیم کردن یک کلمه یا برقراری پیوند به صفحات دیگر در اچ‌تی‌ام‌ال تعریف شده‌اند.

یک سند اچ‌تی‌ام‌ال، یک پروندهٔ مبتنی بر متن (Text–based) است که معمولاً با پسوند .htm یا .html نام‌گذاری شده و محتویات آن از برچسب‌های اچ‌تی‌ام‌ال تشکیل می‌شود. مرورگرهای وب، که قادر به درک و تفسیر برچسب‌های اچ‌تی‌ام‌ال هستند، تک‌تک آن‌ها را از داخل سند اچ‌تی‌ام‌ال خوانده و سپس محتوای آن صفحه رانمایان‌سازی (Render) می‌کنند.

اچ‌تی‌ام‌ال زبان برنامه‌نویسی نیست، بلکه زبانی برای نشانه‌گذاری ابرمتن است و اساساً برای ساخت‌مند کردن اطلاعات و جدایش اجزای منطقی یک نوشتار — نظیر عناوین، تصاویر، فهرست‌ها، بندها و جداول — به کار می‌رود. از سوی دیگر، اچ‌تی‌ام‌ال را نباید به عنوان زبانی برای صفحه‌آرایی یا نقاشی صفحات وب به کار بُرد؛ این وظیفه اکنون بر دوش فناوری‌های دیگری همچون سی‌اس‌اس است.

گفتنی است اچ‌تی‌ام‌ال شکلی از زبان دیگری بنام اس‌جی‌ام‌ال است و World Wide Web Consortium آن را به عنوان استانداردی برای نشانه‌گذاری مستندات ابرمتنی برای عرضه در وب، تدوین کرده‌است.

نوشته HTML چیست؟ اولین بار در . پدیدار شد.

]]>
https://rayanpejuhan.ir/rapidminer%20outlier%20detection/feed 0